OM PFGSTOCKHOLM

pfgSTOCKHOLM

If you are looking for a very creative, happy & inspiring place you have come to the right place!

We are a small company with a big, warm heart.

We at pfgSTOCKHOLM really want you to join us in our sparkling world where you will find all our fantastic jewelry & accessories. We have created three concepts with different looks and prices – all to make it more easy for you to find your special jewelry that will fit into your life and taste.

Om oss

Vi är ett litet dedikerat företag som designar bijouterier och accessoarer skapade från koncept i vår designstudio i Stockholm. Vi vill göra din vardag lite härligare och hoppas att du ska bli lika förälskad som vi i allt vi gör. Vi älskar hantverket, texturerna och dom små detaljerna! I våra koncept har pärlor en central plats och därför arbetar vi bara med äkta sötvattenspärlor och Mother of Pearls i våra kollektioner. Vi erbjuder ett brett sortiment av smycken och accessoarer med blandade stilar och priser. God kvalitet är en självklarhet för oss. Alla våra smycken är testade och godkända för nickel, bly och kadmium. Ur allergisynpunkt väljer vi att använda kirurgisk stål i alla stift på våra örhängen. Våra tre koncept består av Pearls For Girls – klassiskt elegant, Blush – flirtigt gnistrande och Noir – exklusivt coolt.

 Vår historia

Vi är måna om långsiktiga och hållbara relationer. Vi älskar olika kulturer i alla aspekter där vi finner inspiration för uttryck och unikitet, som det fantastiska hantverket i Indien eller den coola viben i New York. Än idag samarbetar vi med samma leverantör i Kina, som vid starten 2006. Produktionen har även utökats till Indien. PfgSTOCKHOLM drivs med stort hjärta och passion av Katarina Berg och Frida Pontén. Då vi har en bakgrund inom mode och retail arbetar vi ur ett brett konceptuellt helhetsperspektiv när vi tar fram produkter och kollektioner. Som team kompletterar vi varandra och våra olikheter i stilar sätter stark prägel och gör våra koncept levande. För oss är storyn viktig och vi vill ge våra kunder möjligheten att uttrycka sin personlighet genom att bära våra smycken.

Titta gärna förbi hos oss i vårt showroom på Tulegatan 26 i Stockholm!

Du har bara 400,00 kr kvar till fri frakt. Fortsätt handla för fri frakt.
0